Възобновяват огледа на мястото на петорното убийство в Нови Искър

До минути ще бъде възобновен огледа на мястото на тежкото престъпление в Нови Искър. Първият оглед на петорното убийство е приключил в 3:30 часа, сега предстои втори.

Синът на Неделчо Георги е имал разрешително за оръжие. Той го е получил преди няколко месеца. Имал газов пистолет. От полицията казват, че е твърде рано, за да се изключи каквато и да е версия. Вероятно от шума от пиратки и всякаква пиротехника не се е разбрало какво е станало.

Изпратените на адреса патрули намерили в къщата общо пет тела. Жертвите са мъж на средна възраст, неговият син Георги, доведената му дъщеря Нанси, приятелят на тийнеджърката и нейната баба по майчина линия. Всички жертви са убити е по един изстрел.

Застрелян е и семейният домашен любимец - куче, порода немска овчарка. Предполага се, че жестокото престъпление е извършено на 31 декември вечерта.

Продължава и работата по издирването на 44-годишната Кети Николова Кюхова във връзка с тежкия инцидент. Главният секретар на МВР гл. ком. Младен Маринов поясни, че издирваната е живяла на съпружески начала с един от убитите. За издирване е обявен и автомобил БМВ Х 5, собственост на семейството, който липсва от мястото на престъплението.

Главният прокурор Сотир Цацаров обясни, че продължава активната работа за изясняване на евентуални криминални връзки, минало, регистрации и други данни. По случая през цялата нощ е работил целият капацитет на столичната полиция.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България