Възстановиха движението през „Капитан Андреево“ и „Лесово“

ГКПП „Лесово”

Възстановено е пропускането на автомобили на българо-турската граница. Това съобщиговорителят на ГД „Гранична полиция“ Лора Любенова пред "Фокус". Информацията за трафика на граничните контролно-пропускателни пунктове е към 13.00 часа.

„Към 11.30 часа имаше срив в компютърната гранична система на турската страна. В резултат на това беше преустановено пропускането на „Капитан Андреево“ и „Лесово“. При „Малко Търново“ нямаше такъв проблем. В 12.45 часа проблемът е отстранен и от този момент преминаването през трите пункта е възможно. На „Лесово“ на изход от страната има около 3 км чакащи автомобили. На „Капитан Андреево“ и „Малко Търново“ колите са в рамките на пункта“, обясни Любенова.

На българо-сръбската, българо-гръцката граница и българо-турската граница трафикът е интензивен на изход за леки и товарни автомобили. На българо-румънската трафикът е интензивен на вход за леки и товарни автомобили. На българо-македонската граница трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България