Външно министерство публикува информация за нови адреси на избирателни секции в чужбина

Министерство на външните работи публикува списък с информация за нови адреси на избирателни секции в чужбина за втори тур на президентските избори на 13 ноември, информират от ведомството.

От Министерство на външните работи са нанесли корекция в адреса на секцията за втори тур на президентските избори в Сейнт Питърсбърг, САЩ - 1126 94th Ave. N, St. Petersburg, FL 33702.

Секцията в Хюстън, САЩ, за втори тур на президентските избори е с нов адрес - Courtyard Houston Brookhollow, 2504 North Loop West Houston, TX 77092. С нов адрес е и секцията вСакраменто, САЩ - 2775 Cottage Way, Sacramento, CA 95 825.

Секцията в Палма де Майорка, Испания, за втория тур на президентските избори ще бъде преместена на адрес: Carrer dels Sobrepostas, З, 07014 Palma de Mallorca, Centro Cultural Santa Catalina.

С нов адрес е секцията в Мюнстер, Германия, за втори тур на президентските избори: 48155 Münster, Bennostraβe 5 - Bennohaus. Нов адрес има и секцията в Тараклия, Молдова, която вече ще се помещава на адрес: ул. „Щефан чел Маре” 59.

Секцията в Лион, Франция, за втори тур на президентските избори ще бъде на адрес: CCVA Centre culturel et de lа Vie associative, 234 cours Emile Zola, 69100 Villeurbanne.

Нов адрес им и секцията в Ница, Франция - 4 rue Massena, 06000 Nice.

Информацията е в процес на обновяване.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят