В „Ботев“ умиват и за другия Близнак

Прекратилият договора си с „Левски“ Веселин Минев може да се събере отново в „Ботев“ с 36-годишния си брат близнак Йордан, който в сряда подписа с „канарчетата“. Президентът на пловдивския клуб Ангел Палийски е разговарял с бившия капитан на „сините“ за евентуалното му завръщане в „Ботев“. Яснота се очаква да има до ден-два. Веселин Минев е желан и от Георги Иванов в „Черно море“, както и от още два клуба от родната Първа лига. Треньорът на жълто-черните Николай Киров разполага с Крум Стоянов и Лазар Марин на левия фланг на отбраната, но Близнака може да бъде използван и като централен защитник в комбинация с Виктор Генев и Пламен Димов, ако Радослав Терзиев откаже да продължи изтичащия си на 30 юни договор.

За заместник на преминалия в „Левски“ нападател Антонио Вутов е чакан Станислав Костов от „Пирин“ (Благоевград), но има вариант и с щурмовак от Бразилия.

Иначе „Ботев“ ще изиграе три контроли по време на лятната си подготовка в Банско - на 17 юни с носителя на Купата на Македония „Пелистер“ (Битоля), на 21 юни с кипърския АЕЛ (Лимасол) и на 24 юни срещу неизвестен засега съперник.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ