В Бургас: Изкупиха билетите за концерта в помощ на бедствалите при наводнението

Снимка: БЧК

Всички билети за благотворителния концерт, организиран от ГЕРБ-Бургас в подкрепа на пострадалите от наводнението, вече са изчерпани. Точно преди Димитровден, в резултат на пороен дъжд, водата удави няколко селища в общините Бургас и Камено, стихията взе и човешки жертви.

На сцената на НХК този петък ще излязат певецът Веселин Маринов, композиторът Стефан Диомов с групата си Петте сезона, група FOUR с Преслава Минасян, Танцов ансамбъл „Здравец“ – гр. Камено и др., и ще изнесат концерт в помощ на бедствалите хора. Час преди концерта - в 17.00 часа ще бъде открит благотворителен базар, на който срещу лично дарение ще се предлагат коледни лакомства, традиционни български сувенири, както и специална коледна фотосесия за малки и големи.

Всички събрани средства от благотворителния концерт с базар, ще бъдат дадени за нуждите на деца от семействата на пострадалите от бедствието в общините Бургас и Камено. Събитието е част от мащабна кампания, инициирана от ГЕРБ-Бургас, която продължава с набиране на мебели и техника за наводнените домакинства.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони