В Бургас кърпят дупки от няколко месеца

В Бургас кърпенето на дупки е започнало още от няколко месеца. Когато времето позволява, работници на фирмите попълват с асфалт зейналите кратери или направо асфалтират определени участъци. С приоритет са обходните пътища и големите булеварди, но и по- малките улици са включени в графика.

Тежката зима и наводненията са нанесли много щети, но дупките ударно ще бъдат запълнени, казаха от общината. Големите булеварди вече са готови, показа проверка по Териториялните дирекции на града.

Конкретно в момента се работи пътят към квартал "Лозово". Готови са булевард "Булаир", чентралната улица "Републиканска", булевард "Демокрация", булевардът покрай морската градина- "24- ти Черноморски пехотен полк" и други ключови артерии.

В жк "Възраждане" се работи по бул."Захари Стоянов", работи се и пътят към квартал "Горно Езерово". Лъснат е пътят до разклона за СОМАТ, утре работниците влизат на ул. "Въстаническа".

В "Изгрев" е готова ул."Транспортна", ул. "Петко Задгорски" и вече влизат във вътрешноквартални улици на комплекса, както и в съседния "Зорница". В жк "Славейков" са направени бул. "Проф Якимов" и "Одрин".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони