В диетата на Меган Маркъл има много вино и паста

NEW YORK - MARCH 18: Meghan Markle seen at the Today Show on March 18, 2016 in New York, New York. (Photo by Josiah Kamau/BuzzFoto via Getty Images)

Разберете как се храни херцогинята на Съсекс

Преди да стане херцогинята на Съсекс, Меган Маркъл гради кариера на актриса, прочула се с ролята си в сериала "Костюмари".

И докато в кралския двор има определени правила за хранене, поведение и дрескод, в менюто на Меган от времето й на телевизонна звезда, виното и пастата са били на почит.

В дните, когато снима сериала, Меган обикновено е ставала в 4.15 сутринта и задължително е носила със себе си или поръчвала предварително всичките си хранения за деня. Ето как е изглеждало менюто й тогава:

Закуска: Чаша топла вода с лимон, последвана от овесени ядки с агаве сироп и банани.

Междинно хранене: Ябълки, поръсени с морска сол и потопени в бадемово масло.

Обяд: Салата с някакъв протеин (риба/пиле).

Следобедна закуска: Зелено смути

Вечеря: Паста с много пармезан, тиквички и чаша вино.

Резултат с изображение за меган маркъл костюмари

Въпреки пастата и виното, диетата й е доста балансирана. Нещата обаче не стоят така с начина й на хранене, когато не се снима за "Костюмари". Тогава Меган си позволява абсолютно всичко, включително огромни шоколадови шейкове и пържени картофи с чили сос.

Ето с какво се храни тогава Маркъл:

Закуска: Тост с омлет, кашкавал и пресни подправки

Обяд: Морска храна и пържени картофи

Вечеря: Супа по избор

Менюто й може да изглежда по-оскъдно от предходното, но калориите в него са далеч повече. И за да изгори всички тези калории, Меган разчита на редовните тренировки. Основната й мотивация е чувството на удовлетворение, което изпитва след всяко посещение на залата.

Сред любимите й спортове са тичането и йогата, които освен, че я поддържат във форма, й помагат да се отърве от натрупания стрес.

Хранителният и тренировъчен режим преди сватбата и по време на бременността й, очаквайте скоро.

Резултат с изображение за meghan markle sexy

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл