В живота Бурак от "Ягодова любов" е бохем

Разглезеното богаташко синче Бурак Мазхароолу от турския сериал "Ягодова любов", който гледаме всеки делничен ден от 13,30 по bTV, става симпатичен на зрителя, особено след като се окаже, че той истински се е влюбил в чаровната Аслъ. Двамата актьори Демет Йоздемир и Юсуф Чим така се вживяват в ролите си, че се залюбват и извън снимачната площадка.

Докато се снима сериала - през 2015 година - таблоидите в южната ни съседка следят под лупа отношенията им, но не всичко е толкова гладко в личния им живот - те ту шумно се разделят, ту отново се събират.

В един момент медиите дори съобщиха че Демет Йоздемир и Юсуф Чим планирали сватба през лятото на 2018 година.

Изведнъж обаче актьорите престанаха да се следват в Instagram и изтриха съвместните си снимки и видеоклипове.

Чак когато започна да се снима в хитовата поредица "№309", Демет Йозвемир довери, че причината за разпада на връзката им е постоянните излизания на Юсуф вечер, напиванията му и употребяването на забранени субстанции.

Актьорът Юсуф Чим е роден в историческия център на Истанбул, в квартал Фатих. Баща му работи цял живот като фармацевт, издържайки многодетното си семейство - Юсуф има брат и сестра.

Любимото хоби в младостта на бъдещата знаменитост е футболът. Юсуф Чим е нападател в ученически отбор, но сериозна контузия, определя сбогуването му с тима.

Дълго време Юсуф е увлечен по компютрите и учи в технически лицей. След като се сдобива с диплома на специалист по компютърни технологии, младежът влиза в университета в специалността „Радио и кино“.

Като студент, след кастинг, Юсуф е избран да бъде сниман в рекламно видео. Модни агентите веднага забелязват високия красив мъж (ръстът му е 188 см) и младият мъж започва кариерата си като манекен, като през 2011 г. спечелва титлата „Най-добър турски модел“.

Музиката е другата му страст

Творческата биография на младежа е богата, Юсуф пробва възможностите си в различни посоки. Той успя да покаже талант и в музикалната област. Той има отлични вокални способности, пише и изпълнява песни, а през 2013 г. представя на феновете дебютния си албум „Olsun Bi Kere“. Междувременно записва и няколко дуетни парчета със суперзвезда от турския шоубизнес Демет Акалин.

Освен от музика, харизматичният Юсуф Чим се интересува от телевизия и през 2014 г. стартира собственото си шоу „Пирамит”, на което е авторът и водещ. Година по-късно му е поверено воденето на новогодишната програма заедно с поп изпълнителката Сибел Джан.

Така звездата от телевизионните екрани най-накрая е забелязан и от филмовите режисьори. Поканен е да участва с главна роля в телевизионния сериал "Езра". В криминалната драма, която видя бял свят през 2014 г., Чим играе полицай Мустафа.

Според критиците играта на начинаещия актьор не е на необходимото ниво, но с тази си роля Юсуф успява да спечели сърцата на милиони момичета по целия свят. Така първата му филмова роля е само началото на бъдещия главозамайващ успех, който му носи сериала „Ягодова любов “ (2015).

Въпреки купонджийския си нрав Чим е привърженик на здравословния начин на живот и спортува активно. Преди кариерата си в киното е тежал 91 кг, но успява да свали 10 кг. и оттогава Юсуф ходи на фитнес три пъти седмично.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали