В Латвия продължават: Стоянович е наш

Медиите в Латвия продължават да настояват, че Славиша Стоянович ще бъде селекционер на отбора. В началото на седмицата от федерацията обявиха, че новият треньор ще бъде обявен на 1-ви март (петък).

"Селекционерът е Стоянович", пише ЛЕТА, информационна агенция от Латвия.

По предварителни прогнози ден по-късно (събота) в София "Левски" играе дерби със "Славия" и няма логика треньорът да предприеме такъв ход. Програмата за втория дял на шампионата все още не е обявена официално, но се очертава най-старото столично дерби да се играе не по-късно от 3-ти март (неделя).

"Имам договор с "Левски" и май месец ще говорим дали ще активираме клаузата за още един сезон", заяви Стоянович от Кипър, където "сините" са на подготовка.

И докато „Левски“ се подготвя, Димитър Шейтанов изкара проби в „Астън Вила“. Юношата на „сините“ тренира под ръководството на мениджъра Джон Тери няколко дни. Младежкият национал искаше да остане на „Герена“, но с оглед на големия брой вратари и липсата на гаранции, че ще играе редовно, пожела да напусне. В „Астън Вила“ талантът се сблъска с почти същата ситуация. В първия тим има петима вратари, което не устройва българина.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ