В „Левски“ режат до кокал след края на сезона

В „Левски“ ще режат до кокал след края на сезона. Това разкри изпълнителният директор Павел Колев. Той заяви в предаването „Домът на футбола“, че на „Герена“ предстоят кардинални промени, но те ще започнат след последния мач от настоящия шампионат.

„В момента паралелно с цялата всекидневна дейност, аз се занимавам да подготвям това, което ще се случи, а именно преструктурирането на администрацията – каза Колев. - Ще има и персонални промени. Очаквах да е трудно, но не е и това, което заварих“.

Колев призна, че на „Герена“ е пълно с подводни камъни. Те са част от тежкото наследство от стари ръководители.

„Общото взето почти всеки ден излиза нещо, което ни изненадва – добави той. - Не са толкова големи сумите. Особено обаче списъкът с агенти, към които се дължат плащания, е впечатляващ. Това са сделки, правени в последните 5 години. Особено в последните 32 месеца почти нищо не им е било платено. А те имат договори. Въпреки че не застрашават пряко лиценза на клуба, но удря по репутацията на „Левски“. Преди 2 седмици получихме документ, който не бяхме виждали тук в архива. От мениджъра на Давиде Мариани и Паулиньо. Според него на агента се дължат 1,5 млн. лв. комисионна, за това, че е довел швейцареца като свободен агент“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ