В Норвегия търсят "къртица" след 2:0 над Кипър

В лагера на Норвегия търсят "къртица", която издава на медиите случващото се в тима. Това призна лично селекционерът Ларс Лагербак след победата над Кипър с 2:0. Шест часа преди двубоя, местният национален канал TV2 публикува състава на скандинавците без грешка.

"Това е недопустимо - избухна Лагербак след мача. - Лятото това вече се случи, но тогава играхме приятелски срещи. Сега говорим за турнирни двубои. Ще говоря с всички играчи и целия си щаб, защото това не може да се случва повече. Много е жалко! Такава информация може да се окаже много полезна за нашите съперници. Половин процент да им помогне, пак е лошо за нас."

Опитният тактик има известни притеснения преди гостуването на България в неделя.

"Има играчи с болежки - каза специалистът. - Ще видим как се чувстват, за да преценя какви корекции мога да направя. Надявам се голяма част от играчите да са готови за втори мач на високо ниво."

Стефан Йохансен отбеляза и двата гола за успеха над Кипър. Играчът на "Фулъм" получи удар при единоборство в началото на двубоя и Лагербак бе готов да го замени. Йохансен обаче поиска да остане на терена и вкара два пъти. Героят за Норвегия напусна терена чак в 72-ата минута.

Очаква се да започне като титуляр и срещу България.

Снимка: Facebook

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ