В Сити Кеш изграждаме лична връзка с клиента

Сити Кеш е небанкова кредитна институция, която оперира в цялата страна и вече 5 години разработва и предлага бързи кредитни решения, осигурявайки професионално обслужване, прозрачни условия, персонално отношение към потребностите на всеки отделен клиент. През годините над половин милион българи се довериха на CITYCASH за бърз кредит. В крак с динамичното развитие на финансовия сектор и водена от желанието си да бъде по-близко до клиентите си, Сити Кеш изгради структура от близо 100 регионални офиса в цяла България, с над 2000 добре обучени служители.

„Основната мисия за CITYCASH е осигуряването на достъпна финансова помощ във всяко населено място в страната, с коректно и напълно прозрачно обслужване към всеки клиент.”, сподели Григор Димков, Директор финанси и технологии.„ Всички служители вярваме и спазваме основните корпоративни ценности – бързина и професионализъм, близост и разбиране, екипност на всички нива. За нас е важно да изграждаме лична връзка с клиента. Именно това определя и значимостта на ролята на кредитните ни консултанти. Те дават финансови съвети на клиентите си, грижат се за качественото им обслужване и откликват на всяка тяхна финансова нужда.“

Сити Кеш е съвременна компания с модерна визия

Следейки всички нови тенденции и дигитални нововъведения, екипът на финансовата институция разработи съвременна корпоративна страница - www.citycash.bg, с изчистена линия и модерна визия, с максимално опростена онлайн заявка и лесна навигация.

Стремежът към по-съвременна и различна визия на CITYCASH се показва и в последната телевизионна реклама, която през последните месеци грабва вниманието на аудиторията пред малките екрани. Рекламата се характеризира с по-разчупена и раздвижена концепция, уникален текст и поп звучене. В клипа са пресъздадени често срещаните проблеми на по-голямата част от българите, но представени с чувство за приятен хумор, акцентирайки на подходящото финансово решение с бързи кредити от CITYCASH.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес