В упрaвлението цaри хaос

„България е на кръстопът заради случващото се около страната ни, а и вътре в нея. Видяхме как миналата седмица управляващите заявиха, че са постигнали стабилност. В същото време само след няколко дни балонът на илюзиите се спука. В упрaвлението цaри хaос, който вече трудно се скривa.“ Това заяви кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев в гр. Гоце Делчев, където се срещна с обществеността.

Кандидатът за президент коментира и темата за бежанците, като категорично се обяви против интеграцията на бежанци в българските общини.

По-рано през деня кандидатът за президент посети и гр. Банско, където се срещна с избиратели. Пред тях той заяви: „Разпускането на парламента води държавата към поредната криза.“ По думите му именно президентската институция трябва да е коректив в управлението на страната. „Тя трябва да е независима“, каза също кандидат-президентът пред събралите се в Банско.

„Има натиск върху кметовете на БСП и общинската администрация“, предупреди кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова. Тя обяви, че „Борисов работи срещу стабилността на страната, а неговата цел е служебна победа на ГЕРБ на президентските избори.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика