В Хърватия: "Хайдук", пази се!

В Хърватия треперят, след като "Левски" официално подписа договор с Жорди Гомес. Легендата на "Уигън" бе обвързан с договор за 2 години. Халфът, който има над 170 мача за английския клуб, бе представен от директора Красимир Иванов. Сделката смути хърватите, а медиите в страната призоваха: "Хайдук", пази се!".

Именно това гласеше заглавието на сайта "Индекс". При положение че късно снощи "Левски" елиминира черногорския "Сутиеска", следва дуел именно с "Хайдук" във втория предварителен кръг на Лига Европа.

"Ужасяваща новина за нас - пише още хърватския сайт „Индекс“. - Жорди Гомес е един от най-добрите чуждестранни халфове, които са предприели трансфер в България. Очевидно "Левски" не си поплюва."

Подобно е заглавието и на сайта "24 сата".

"Левски" се подсили с легенда на "Уигън" - написа изданието. - Дано не се намира в добро физическо състояние."

В същото време в "Хайдук" разкриха шпионин на "Левски". Представител на "сините" е гледал контролата на тима от Сплит със "Зоря". Украинците победиха с 1:0.

"Подозрителен човек бе на трибуните и си водеше подробни записки за играта на "Хайдук" - съобщи сайтът "Слободна далмация" и добави: - Балкански шпионин... от България."

"Хайдук" няма победа в контролите по време на подготовката им в Словения. Преди поражението от "Зоря", отборът от Сплит записа и равенство - 2:2 срещу черногорския "Рудар".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ