Гал Гадот ще пее на "Евровизия" 2019

Израелската и холивудска актриса Гал Гадот, която спечели световна известност с ролята си на амазонска принцеса във филма "Жената чудо", ще пее на финала на песенния конкурс "Евровизия" за 2019 година.

Гадот ще участва в извънконкурсната програма наред с други изпълнители, които са предишни победители и участници в "Евровизия" от различни страни. По-известните от тях са Кончита Вурст, Елени Фурейра, Верка Сердючка, Манс Зелмерлоу, Дана Интернешънъл и Гали Атари. Победителката в "Евровизия" 2018 - Нета Барзилай, също ще участва в концерта. Мениджърите на американската поп-звезда Мадона заявиха, че тя ще пее на тазгодишната "Евровизия", но това трябва да се потвърди от Европейския съвет за радио и телевизия, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Продажбата на билетите започва във вторник от 18.00 часа на израелския сайт Leaan ticket. Цената варира от 200 до 2000 шекела (50 - 500 евро). При първата вълна билетите са продадени за няколко минути. Най-евтините билети са за репетицията на полуфиналистите, а най-скъпите - за Зелената ВИП-зала за финала.

Конкурсът ще се излъчва от Израелската корпорация за радио и телевизия - Кан. В "Евровизия" 2019 участват изпълнители от 41 страни, като полуфиналите са на 14 и 16 май, а финалът е на 18 май в Експо-центъра на Тел Авив.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл