Гейски сюжети по телевизора

Хомофилм за Ромео и Жулиета

Снощи по БНТ пуснаха филм за семейство от две лесбийки. Предишна вечер по тази или друга тв бяха педераси. Избягах от тях - попаднах на бащи, убиващи синовете си, защото са гейове. Щракнах дистанционното и гледам изпълнение на сериен убиец. От него се махнах и се озовах при динозаври, гонещи и разкъсващи хора. Затърсих нещо друго и виждам давещи се чернокожи бежанци. Лодката им се пробила. Спасителният кораб на германска НПО се бави. Хукнах оттам и гледам един, който държи вълшебна топка и се кани с нея да унищожи Вселената.

Рекох, майната ти, и виждам отвлечена жена, прикована с верига. Оставих жената да страда и се озовах в банков обир със стрелба. По стените пръска кръв. Скрих се от стрелбата и хоп - римейк на „Ромео и Жулиета“ - двама гейове ще се тровят. Техните не им дават да се женят. Не разбрах кой от двамата е Ромео. Напуснах ги и се озовах в самолетна катастрофа. Писък и викове сред пътниците. Дали падна самолетът, не разбрах. Избягах и пред мен застана ревящо момиче, опасано с бомби. На гърдите му часовник отброява времето. Ако нещо не станело, щели дистанционно да я взривят. Не дочаках да видя дали ще я спасят. На екрана застанаха двама педераси, които шепнеха думи за безпределна любов и се целуваха...

Кой и за какво ли ни подготвя?!

Довечера следва поредният мач. От девет часа. Дано има продължение, за да дойде време за спане. Няма значение кой ще бие. Важно е, че накрая победителите, надявам се, няма да се целуват по устата.

От фейсбук

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари