Гейското превъзходство или за какво парадирате

Валсуващият марш на меките китки ме гнети

Хомосексуалните сами се вкарват в графа на непризнати и недооценени

С повече от 30 години опит в модата и живота на висшето общество, Евгени ще отразява за вас горещите моменти от живота на богатите и известните. Лорд Минчев ще се изказва по злободневни теми, ще посочва модните личности на деня, ще бъде в началото и края на червения килим…

Животът е пъстър. Животът е красив. Библията казва, че „всички сме по Негов образ и подобие”, затова съм изненадан, че някои общества искат да се изкарат по-божии от останалите.

Да си роден гей може да е привилегия или проклятие, в зависимост от собствената ти гледна точка. С мрънкащи изяви и парадности, хомосексуалните сами се вкарват в една графа на непризнати, недооценени, искащи, подсмърчащи несретници на природата. Аз харесвам разнообразието и мога да приема всяка негова форма, но такава гюрюлтия на недоволство от живота, а не неговото празнуване, ме кара да страня от подобни изяви.

Набива се в лицето на обществото колко посланици и организации подкрепят това. А кой е казал и потвърдил, че едни чиновници, със заплати идващи от съответните данъкоплатци са компетентното „жури” за правотата на едно събитие. Какво впрочем налага подобен гей парад е много по-интересен въпрос, отколкото мащабите на неговата подкрепа.

Никога не са ми били ясни точните цели, конкретните оплаквания и решенията след подобни паради, състояли се до днес. Виждам толкова хомосексуални на различни постове, толкова политици, келнери, артисти. Мама казваше - каквото за всички турци, това и за гол Хасан… Защо едни да парадират с неясна за мен платформа, да ангажират обществото с демонстрациите си, а пенсионерите да броят стотинки и дори да нямат сили да излязат на протест. Ами това са вашите баби и дядовци, бе калпазани с боядисани очи и оскубани вежди. Какво ви липсва бе хора? Напишете го просто и ясно, а не под булото на една неяснота да тикате напред интересите си като безполова булка, бременна от невроза.

Освен това не виждам радост изписана по лицата на прайдуващите, а една жълтина, една сивота и напрежение, като при веган на когото погрешка поднасят менюто с пържоли. И какво е прочие нивото на тези маршируващи в името на неясни идеи. Какви са книгите, които са прочели, какви са приятелите им, откъде си купуват полите.

А може би световният политически ред да има нужда от една всеобщо морално отслабване, да въведе в норма далечно на вече възприетото, да наложи превъзходството на колония от видоизменени ценности, с които да замеря хората, оформили се и потвърдили се като стабилна клетка на обществото. Валсуващият марш на меките китки няма как да установи една успешна диктатура на това превъзходство, без доказателствата на работоспособността, старанието, възпроизвеждането и интеграцията в обществото, без противопоставяне с него.

 

Fashion idol

Доналд Тръмп

Изключително съм доволен от начина, по който изглежда Кралицата на Великобритания. Тази нежна резеда и запазена стойка, премерената елегантност, търпеливият и достоен начин на влизането и във всяка възраст са покоряващи. Комплимент към Мелания, към която имам съвсем малки забележки, но те потъват в снажната фигура на президента Тръмп.

Влиятелният господин показва своето величие чрез осанка и стил, чието съперничество може да се простира само да този на крале и магнати. Понякога само се чудя защо българката така отбягва хубавите шапки или ги носи само когато е на море или на бригада…

 

 

 

 

Старо приятелство

Богдан почита Веско Маринов

Вероятно вдъхновен от определени политически намеци към звездата Веселин Маринов, колегата му Богдан Томов реагира навременно. Той веднага сподели в мрежата снимка с изпълнителят на десетки хитов,е а за нас каза следните вълнуващи думи: „Винаги е хубаво човек да се радва на приятелство от почти 40 години! Да пази на касета запис, който дори изпялия песента едва ли вече има!? Да, имам запис на написана от Веско песен още от казармата му в ДНА-Хасково. Балада за любов ,която всъщност е винаги движещият стимул във всички 29 албума на Веско! Малко хора го познават от толкова години и знаят, че всъщност неговата чистота и наивност са дълбоко вкоренени от възпитанието му в толкова обичания и почитан от него -Полски Тръмбеш.” На тази снимка приятелите са на юбилейния концерт на Мишо Белчев преминал с успех скоро. Тези дни пък Томов бе изразително горд от благотворителността на своята дъщеря, завърнала се специално от Париж, за да разпредели дарения между абитуриенти в неравностойно положение.

 

Рожден ден

Маймарова празнува благотворителност

В центъра на всяка Ротари благотворителност, бизнесдамата Цветелина Маймарова посвети на благородна кауза и личния си празник. С отбелязването на кръгла годишнина, титулованата рожденичка отреди подаръците и цветята да бъдат подчинени на милосърдието. В момента Маймарова е президент на Ротари Капитал клуб и в реда на нещата беше повечето гости да са видни членове на организацията. Дипломати, бизнесдами, интелектуалци, вдигнаха наздравица и предоставиха своята лепта за обявената кауза. Ефектна песенна разходка из шлагерите на различни поколения направи Клавдия, позната от първото издание на предаването Музикална академия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари