Ген. Константин Попов в Калофер: Работим за изборна победа

"Начело на листата на ГЕРБ Пловдив област е един достоен офицер – генерал Константин Попов, първокласен летец и отличен ръководител" - бяха думите, с които председателят на структурата на ПП ГЕРБ в Калофер София Димитрова представи пред симпатизанти и съграждани водача на партийната листа в 17 МИР. "Калофер – родното място на големия поет и революционер Христо Ботев, се е доказал през вековете като град на родолюбието. 37 години от живота си аз съм посветил на Българската армия и авиация и съм работил за защита на Отечеството", бяха първите думи на ген. Попов към хората в препълнената зала. Той увери калоферци, че ГЕРБ изпълнява поетите ангажименти и не дава празни обещания, а доказателства за това са нарастващият брутен вътрешен продукт, развиващата се икономика, достатъчно пари в хазната и добра събираемост – резултат от двете управления на правителствата на Бойко Борисов. Генералът бе категоричен, че в ГЕРБ има сериозни и смели хора, които искат България да е богата държава.

Според него програмата на партията за следващите 4 години, е програма на икономически стабилна и просперираща европейска държава. "Аз съм човек на действието и думата. Верен съм на основния принцип в армията и авиацията, който изключва лъжи и заблуди. Аз съм от хората, които предпочитат да работят за организацията, а не от тези, които строят личен имидж, възползвайки се от нея. Добре подготвен екип сме и работим с една обща цел: победа", заяви ген. Константин Попов.

Третата в листата на ПП ГЕРБ Пловдив-област Данка Люртова пък декларира, че предстоят едни от най-важните избори, на които трябва да се покаже, че ГЕРБ ще продължи да прави добри неща за България. Тя добави, че родният град на поета-революционер Христо Ботев е сред примерите как ГЕРБ изпълнява поетите ангажименти. Данка Люртова даде пример с парите, отпуснати от правителството на Бойко Борисов за ремонта на 7-километровия път до местността Паниците и първото спортно игрище в община Карлово, което бе в Калофер. "Въпреки че кметът на Калофер бе независим, кабинетът на Борисов отпусна средства за ремонт на Мемориалния комплекс през миналата година", припомни Люртова.

Тя посочи решението на проблема със закриване на Професионалната гимназия в града – обединяването на 2-те училища от 1-ви до 10-и клас. Люртова разясни на калоферци, че специален акцент в програмата на ГЕРБ е финансиране от бюджета на цялостна подмяна на ВиК мрежите в населени места с население от 2000 до 10 000 души, каквито са Калофер, Баня и Розино. "Това ще реши проблема с честите ВиК аварии и безводието", допълни кандидатът за народен представител от Карлово. "След БСП и тревичка не никне. Затова е важно да убедим повече хора да гласуват за вас, вашите деца и внуци", декларира Люртова и припомни неуспешните мандати на левицата при управлението на Жан Виденов и Пламен Орешарски.

"Целта ни е да спечелим 5 мандата и затова разчитаме на всички Вас от Калофер", заяви областният координатор на ГЕРБ-Пловдив Розалин Петков и припомни обещанието на Бойко Борисов, че ген. Константин Попов ще е военен министър, ако ГЕРБ направи правителство

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика