Ген. Попов обяви пълна мобилизация в Пловдивско

ГЕРБ откри кампаниите си в Смолян и Хасково с водосвет

Стремежът на партията на Борисов е създаване на стабилно правителство

Пълна мобилизация в Пловдивско обяви водачът на листата на ГЕРБ ген. Константин Попов. ”Предстоящите избори са много важни и ни трябва добра организация, пълна мобилизация, за да победим в област Пловдив. Разчитам на всички вас, за да можем заедно да се противопоставим на лъжите и популизма на БСП”, обяви Попов по време на срещата си с кметове от Карловско.

“Амбициран съм да работя за една реалистична кауза, а именно да имаме по-добро бъдеще за децата ни. Аз съм обикновен човек, идвам от реалния живот и не съм политик, но знам какво може да бъде изпълнено от програмата на ГЕРБ и ще го отстоявам”, каза още генерал Попов. Той подчерта, че за да живеят българите по-добре, на държавата е нужно стабилно правителство, каквото бе това на ГЕРБ.

С водосвет и молебен ГЕРБ откриха кампаниите си в Хасково и Смолян. Водачът на хасковската листа Делян Добрев подчерта, че ГЕРБ е единствената партия в Хасково, която издига само местни хора за народни представители. Той подчерта, че отлично познава проблемите на района.

“Двете години на управление на ГЕРБ бяха успешни и затова започнатото трябва да продължи. Доверието трябва да бъде върнато, и то с дела”, каза при откриването на кампанията на ГЕРБ в Добричка област водачът на листата вицеадмирал Пламен Манушев.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика