Ген. Румен Радев в Белене: Не можем да си позволим политика на парче

“За всички години като курсант в Долна Митрополия, когато летях, този край ми беше добър ориентир да намеря правилния път. Сега отново сверявам посоката, но с хората от Белене“. С тези думи кандидатът за президент ген. Румен Радев, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП, се обърна към десетките граждани, изпълнили залата в града. „В България не знаем истината по много проблеми. Тя се крие от нас и ни се предлагат напудрени отчети“, каза още той. Според него управляващите нямат дългосрочна визия за развитието на България.

„Има ли визия за Белене? Как може нещата да се правят на парче и да губим милиарди?“, попита ген. Радев и заяви категорично, че най-бедната страна в Европа не може да си го позволи. „Идват не просто президентски избори, а момент за решение дали България ще тръгне по нов път за промяна“, посочи ген. Радев.

“Ген. Радев е кандидат, който се е клел  в името на България, а думите чест и доблест за него не са изпразнени от съдържание. Той е доказвал, че е боец и мъж, който рискува живота си в името на родината и българите“. Това допълни Деница Златева – член на ИБ на БСП по време на срещата. Според нея кандидатът за президент не е от политиците, които ще прекланят глава на Изток или Запад. Златева посочи позицията на БСП за строежа на централата: „Ние ще подкрепим заема от 400 млн. лв, ако се вдигне мораториумът“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика