ГЕРБ в Сливен закри кампанията си нетрадиционно

Спортна зала избра ГЕРБ в Сливен, за да закрие предизборната си кампания на среща с медиите. Зала "Асенове;ц" е най-старата спортна зала в града. А основната й реконструкция е една от местните каузи, за която ще работят новите народни представители от партията.

"Надявам се България след понеделник да има правителство с перспектива 4-годишен мандат, което да обедини и успокои народа и да посрещне предизвикателствата на усложнената външно-политическа обстановка. Ние, като кандидати от Сливен, ще продължим да се борим за приоритетите на местната общност. Искаме да потвърдим нашия ангажимент, ако получим мандат на 26 март и ГЕРБ управлява, ремонтът на зала "Асеновец" да бъде подкрепен и да открием тук следващата си предизборна кампания" - заяви водачът на листата Десислава Танева.

Д-р Васислав Петров, Веселина Тонева, д-р Тодор Бакалов, Милен Петков, Радост Енчева, Стефан Кондузов, Андрей Андреев и Тодор Георгиев споделиха впечатленията си от предизборната кампания. Те посочиха предимствата на ГЕРБ и сливенската листа. В нея няма "парашутисти", а само местни хора, които познават проблемите на Сливен, на гражданите и бизнеса и предлагат реални решения.

"Ние бяхме толерантни от самото начало. Цялата кампания на основния ни опонент беше построена изцяло върху отрицание, негативизъм и лични нападки. Тяхната запазена марка са оплюването и лъжите, а за пореден път при срещите си с хората се убедих, че народът не иска това. Радвам се, че в нашата листа има 12 успели личности от сливенския край, които са дали своя принос за обществото, включително и извън професионалната си кариера. Най-тъжната гледка, която може да се види в предизборна кампния, е да посетиш села и квартали и да видиш хотели, където са се настанили за 30 дни чужди хора с чужди екипи, които обикалят из Сливенско, за да събират гласове. Няма по-тъжна и по-обидна картина за една местна общност" - коментира Десислава Танева.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини