ГЕРБ-Септември се жалва от провокация с разлепени агитационни стикери по коли

Снимка: Архив

ГЕРБ-Септември внесе жалба до началника на полицията в града с копие до РИК-Пазарджик за разлепени стикери по автомобили в общинския център с номера на бюлетината на ГЕРБ - 11, и преференция, съответстваща на кандидата от община Септември - 5. Според сигнала "провокацията и опитът за злепоставяне" били извършени в деня за размисъл - в нощта на петък срещу събота. Такива стикери не са печатани и разлепвани от ГЕРБ, твърдят от общинската и областната структура на партията на Бойко Борисов.

Общинският ръководител на ГЕРБ-Септември Атанас Узунов настоява полицията и РИК-Пазарджик да проверят освен този "инцидент" и още един случай, описан в жалбата. На 22 март (сряда) около 23.10 часа пък били забелязани петима души да разлепват агитатационни материали на кандидата на БСП Георги Врегиев върху плакати на №5 от листата на ГЕРБ Даниела Малешкова.

В жалбата се твърди, че в групата от петима души била и Емилия Вергиева, дъщеря на въпросния кандидат-депутат от БСП, който бил от Септември. От РИК-Пазарджик съобщиха, че са препратили сигнала на ПП ГЕРБ-Септември на Окръжна прокуратура.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини