Герджиков на ГКПП-Кулата към служителите: Измийте си прозорците (СНИМКИ)

„Измийте си прозорците поне, много е мръсно." Така спонтанно реагира служебния министър Огнян Герджиков при посещението си в събота следобяд на ГКПП-Кулата-Промахон.

Той обходи кабините на пункта където се извършва физическия контрол и не му хареса хигиената на работните места. По време на проверката Герджиков бе придружен от министърът на вътрешните работи Пламен Узунов и на транспорта Александър Христов, шефа на Гранична полиция Деян Моллов , новия областен управител и шефа на ОДП-Благоевград и други.

„Видях,че тук всичко е спокойно добре се работи, аз съм удовлетворен, единствено ми направи впечатление хигиена и направих забележка, каза Герджиков.

От страна на Гърция ,на влизане в България се бе проточила 5 км.опашка от тирове предимно български. Шофьорите бяха изнервени и се оплакаха пред българските медии, че всяка седмица е така. „Гръцките служители не работят и нашите са мудни, затова висим с часове и това е практика, особено в дните от петък до неделя, казаха нашите тираджии.

Премиерът не се впечатли от опашката и каза,че това е проблем на гръцкия пункт.

Вътрешният министър пък докладва ,че опашки на ГКПП-Лесово Капитан Андреево няма, ситуацията с големите струпвания вече е овладяна.

Във връзка със слуховете,че след уволненията на областни управители, сега ще има чистка и на областни шефове на полицията, министър Узунов заяви,че ще се води от три критерия- резултати, професионални умения и лоялност към системата. И отказа да каже дали ще се стигне до рокади в МВР.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България