Гери-Никол и Дара заровиха томахавките

Анелия поздрави публиката с миналогодишния си хит „Генерал“

Двете тийн звезди Гери-Никол и Дара заровиха томахавките на войната, установиха тази седмица гостите на тържествена церемония в търговски център в столицата за връчване на първите Lifestyle Awards. Двете варненки очевидно са сложили край на тихата война на професионална ревност, която помрачаваше старото им приятелство. По време на светското събитие цяла вечер Гери-Никол и Дара не се отделиха една от друга и не спираха да си правят комплименти. Очевидната близост между поп певиците бързо се превърна в най-коментираната тема сред останалите ВИП гости. Събитието събра в една зала модели, актьори, журналисти и най-видните представители на попфолка и на поп музиката у нас. Алисия, Анелия, Константин, Камелия, Ани Хоанг и Алекса зарадваха всички фенове на лекия жанр със своята поява, а Златка Райкова, Велина Узунова, Джулиана Гани и моделите от „Ангелите на Мегз“ внесоха допълнителен сексапил в залата.

Дара даде началото на вечерта с изпълнение на дебютното си парче „К‘во не чу“, на което особено демонстративно се наслаждаваха Гери-Никол и коафьорът Ивайло Колев. По-късно тя спечели наградата за „Музикално откритие на годината“, а приятелката й Гери-Никол прибра приза за „Най-добър видеоклип на годината в поп музиката“ за актуалното I’m the Queen.

След Дара на сцената се изяви отличената със статуетка за „Любим артист на публиката“ Анелия, която изпълни миналогодишния си хит „Генерал“.  Алисия пък стана големият победител на вечерта с две награди - за „Най-стилна изпълнителка” и „Хит на годината в попфолка”. Сашо Кадиев беше обявен за „Водещ на годината“, а Жана Бергендорф - за „Най-коментирана личност на годината“.

До края на вечерта на сцената се качиха още Сантра, Камелия и Невена Пейкова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица