Гери-Никол опроверга твърдението, че е била арестувана в Париж

Гери-Никол. Снимка: Фейсбук/Gery-Nikol

Певицата Гери-Никол отново пусна отворено писмо до всички медии, което публикува и в профила си във „Фейсбук”, с което опровергава твърдението, че е била арестувана в Париж, информира БТВ.

Новината, че певицата е била арестувана във френската столица заради танц пред Айфеловата кула пусна таблоидът „Дейли мейл” и беше цитирана и от български медии.

„Разпространяваният клип е заснет на точка около Айфеловата кула, на която много известни и неизвестни хора си правят снимки и клипове. Това се случва, докато колите са спрени на светофара и приключва с пускането на движението. Публикуваният клип е заснет от наши приятели и е публикуван, защото отразява нашето добро настроение в този миг, което логично не бихме направили, ако нашите действия са били санкционирани от властите. След заснемането на този клип на това култово място ние продължихме необезпокоявани от никого своето добро прекарване в града на любовта”, написа певицата в отвореното писмо.

The location doesn’t matter! #Part2 #Crazy #Girls #Paris ????

Публикация, споделена от Gery-Nikol (@gerynikol) на

Това е второ писмо от Гери-Никол до медиите за последните дни. Вчера тя опроверга информацията, че ще пее на събора на БСП на Бузлуджа, както и, че кметът на Варна Иван Портних я е заплашвал.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица