Германия е готова за рестарт

Националният отбор на Германия е готов за рестарт след краха на Мондиал 2018. В Русия воденият от Йоахим Льов разочарова и сдаде световния връх след отпадане още в груповата фаза. Бундестимът отнесе много критики. Сега обаче германците са повече от амбицирани да покажат, че всичко е забравено и са готови за ново начало.

"Играчите знаят, че е време за реванш - каза селекционерът Льов преди домакинството на световния шампион Франция в първи мач от Лигата на нациите. - На световното се издънихме. Трябва да защитим нашето реноме. Това е много важно за нас. Обещавам на нашите фенове, че отборът е готов да се раздаде."

Специалистът добави, че футболистите са осъзнали добре колко голям е бил провалът на световното в Русия.

"Играчите са много самокритични - добави той. - Всички имаха достатъчно време да анализират случилото се. От както се събрахме на лагер се работи с голяма концентрация. Има дух на оптимизъм. На път сме да се рестартираме и да започнем на чисто. Време е да коригираме някои неща. Говорих с отбора. Заедно желаем да покажем напълно различно лице, отколкото това, което светът видя в Русия. Целта ни е да направим добър мач срещу новия световен шампион."

Йоахим Льов предупреди, че най-голямата грешка ще бъде, ако германският отбор бъде зачеркнат само заради представянето му на Мондиал 2018.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят