Глоба 200 лв за балканджия, влачил жена за косата

Снимка: Архив

Районният съд в Елена постанови 200 лв. административна глоба за мъж, който в нетрезво състояние влачил жена за косата в кафене. На 20 януари около 14 часа Д.С.В. влязъл в кафе-аператив в центъра на балканското градче. Той бил употребил алкохол. По това време в заведението имало група приятели, които пиели кафе и си говорели.

Д.С.В. се опитал да осъществи контакт с тях, но една жена от компанията се опитала да го отпрати. Тогава нарушителят се ядосал, хванал я с две ръце за косата и я съборил от стола. След това започнал да я влачи по пода. Приятелите на пострадалата започнали да го дърпат, за да я пусне. Жената някак успяла да се отскубне и побягнала навън.

На улицата се обадила на съпруга си, а след това спряла минаващия от там патрулен полицейски автомобил. Дежурните полицаи веднага взели отношение по случая, като на подсъдимия бил съставен акт за хулиганство.

Районният съд в Елена наложил санкция на агресивния балканджия, като се съобразил с материалното му състояние. Оказало се, че нарушителят е затруднен финансово, тъй като не работи, живее при родителите си, които са възрастни хора и имат нужда от помощ и грижи. Той обаче е осъждан за извършени престъпления от общ характер.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България