Глобили „Верея“, че паднали само с 0:1

Последният в Първа лига „Верея“ е глобен за съмнителни мачове, а шефът на дисциплинарната комисия Юри Кучев разкри кои са те – срещу „Берое“, „Славия“ и ЦСКА. Санкцията била наложена след сигнал от УЕФА, която разполага със софтуер, следящ съмнителни отклонения при залозите в различни букмейкърски къщи по света.

Николай Демирев, административен директор на „Верея“, изригна в отговор: „Глобяват ни, защото сме паднали само с 0:1 от ЦСКА. Предупреждават ни за 0:4 от „Берое“, за 0:5 от „Славия“. Някой от ръководството от нашето ръководство е влязъл в съблекалнята на ЦСКА , за да им каже да не ни вкарват голове ли? Когато си в криза е нормално да паднеш с 3-4 попадения разлика. Когато играеш добре, можеш да загубиш с 0:1 или да направиш дори 0:0, както беше срещу „Лудогорец“. Борим се само за оцеляване и не влизаме в схеми.“

„Славия“, един от отборите, чието име бе замесено, се завърна триумфално на своя стадион в „Овча Купел“. В мач с куп обрати и гол в последната минута на Радослав Кирилов „белите“ обърнаха „Черно море“ до 3:2.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ