Глобиха пътен хулиган, псувал и удрял изпреварила го жена

Снимка: Архив

Гневен водач от Търговищко, псувал и удрял жена, която го изпреварила с колата си, спори наложена санкция. Разправията между двамата шофьори е станала през април на пътя Попово-Омуртаг. Заради хулиганството на мъжа е наложена глоба от 100 лв. Недоволен от санкцията, той оспорил пред съда. По казуса с хулиганството се произнесе Окръжният съд в Търговище, който потвърди глобата.

Според записаното в решението на съда водачът Н.Д., който бил зад волана на „Форд Мондео”, бил изпреварен от „Фолксваген Шаран”, управляван от Х.М. В колата й заедно с нея били майка и още една пътничка. Водачът на задминатия автомобил, обаче се ядосал, тъй като преценил, че другата кола минала много близо до неговата. Дал газ и настигнал жената, като я принудил да спре. Отишъл да колата й и заблъскал автомобила, удрял и нея по рамото, като псувал и я обиждал. Като си излял гнева, продължил пътя си, заедно с жена си, която го чакала в колата.

Слисаните жени останали на пътя още известно време, докато се съвземат от разправията. По-късно нападнатата шофьорка сигнализирала в полицията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право