Глория с нов любим във Виена?

В последно време Глория се е отдала на пътешествия извън пределите на страната ни. Бягайки от дъждовното време в София, певицата замина за Гърция. Още преди седмица, в официалната си Instagram страница, тя пусна свои снимки на фона на красиви гръцки пейзажи. Всъщност изпълнителката притежава вила в южната ни съседка.

Преди три дни обаче картините зад нея се промениха, като лазурните плажове и кристалносини води бяха изместени от величествената архитектура на Виена.

Един от фотосите привлече вниманието на феновете ѝ повече, отколкото всички останали. На него певицата позира в градината на двореца Шьонбрун, а до нея стои мъж, обгърнал дискретно с ръка талията ѝ.

Почитателите на Глория веднага обсипаха предполагаемата двойка с пожелания под формата на коментари.

"Много ви се радвам. Бъдете щастливи и безкрайно влюбени", "Той как ти отива, ако знаеш", "Страхотна двойка сте", гласят част от тях. Дори дъщеря ѝ Симона се включи, поставяйки три сърца на фотографията. С това, според някои, тя доказва, че мъжът на снимката не е просто случаен фен, който е срещнал майка ѝ на културната ѝ обиколка. Други са на мнение, че самото споделяне на кадъра, в личната страница на Глория, е достатъчно красноречиво.

След раздялата ѝ с Илия Загоров, повече от 14 години певицата пазеше личния си живот в тайна. Досега не беше показвала с нищо дали има до себе си мъж.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица