Горан Брегович обеща лудо шоу у нас

Иконата на балканската музика, големият Горан Брегович отправи специален видео поздрав на български език към всичките си тукашни фенове, които вече нямат търпение да го видят и чуят на живо в рамките на предстоящото му турне в София, Варна и Велико Търново тази есен. "Българи, гответе се! Ще бъде лудо!", обещава най-популярният балкански изпълнител в международен мащаб.

На 4 октомври Брегович и неговият невероятен "Оркестър за сватби и погребения" ще стартират турнето си от Варна, в Двореца на културата и спорта. На следващия ден ще гостуват за първи път на Велико Търново (ДКС "Васил Левски") и на 6 октомври завършват с бляскав мащабен концерт в зала 1 на НДК в София.

Програмата, която Брегович и оркестърът са подготвили за българските маниаци на балканската музика, е "Тhe Best of Goran Bregovic" – най-отбраната селекция от вечни негови хитове като "Месечинка", "Калашников", "Буба Мара", "Аризонска мечта" и много други.

Билетите за трите концерта вече са в продажба в мрежата на Eventim и локалните каси на Дворец на културата и спорта Варна, Туристически информационен център Велико Търново и Билетен център НДК.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл