Горнооряховец хвърли телевизор и синтезатор от терасата си

Снимка: Архив

Вещите потрошиха паркиран автомобил

37-годишен мъж от Горна Оряховица е изхвърлил през терасата си стар телевизор и синтезатор и е потрошил паркирана пред блока кола. Той е задържан в местното полицейско управление за повреждане на лек автомобил.

Горнооряховецът се развилнял в ранния следобед в неделя след семеен скандал. Х. С., който работи като куриер, не успял да овладее гнева си и захванал да изхвърля вещи през балкона. Без да се замисли стопанинът метнал от втория етаж стар телевизор. Той пък се стоварил върху лек автомобил "Опел", спрян пред кооперацията. След минута от терасата на Х.С. излетял и синтезатор.

При силния удар вещите повредили предно панорамно стъкло и таблото на автомобила. За щастие случката се разминалала само с материални щети, тъй като наблизо по това време играели деца.

Х. С. е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР. По случая е започнато бързо производство. При разследването се оказало, че извършителят не се чувствал добре психически и пил диазепам. Предстои да бъде подложен на психиатрична експертиза.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България