Горя „Ауди” на мъж от Вършец, заминал във Великобритания

Снимка: Архив

Автомобил на жител на Вършец, който се намира в Кралство Великобритания, е пламнал посред нощ в курортния град. Пожарникари са успели да спасят част от колата. Полицията работи за изясняване на случая, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. В четвъртък към 3,40 часа след полунощ на спешния телефон 112 е бил подаден сигнал от 32-годишна жителка на Вършец, че пред дома на баща й в града гори автомобила на чичо й Пламен И. /57 г./.

На мястото пристигнали полицаи и екип огнеборци, които заварили обгърнато в пламъци "Ауди А 3". Пожарникарите успели да загасят огнените езици, тръгнали от предната част на колата преди тя да бъде напълно унищожена. Собственикът на „Аудито” се намира във Великобритания, заминал е през декември миналата година, казали роднините му.

По случая е образувано досъдебно производство, засега полицията разследва палеж. В края на миналата година във Вършец изгоряха три леки автомобила. Те са били запалени в семейна война заради развод, пожарът в „Аудито”, не е свързан с тези случаи, заявиха от полицията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България