Градоначалникът на Шумен пожела успешна учебна година

Кметът на община Шумен Любомир Христов покани в навечерието на 15-ти септември директорите на училища, детски градини и центрове за личностно развитие в община Шумен.

"Тъй като нямам възможност лично да честитя първия учебен ден на учителите и учениците, бих искал вие да предадете моите пожелания за спорна и ползотворна работа. Бъдете уверени, че общинското ръководство стои зад вас и ви подкрепя. Ние като родители вярваме във вашия професионализъм и разчитаме на вас, защото бъдещето на нашия град е във ваши ръце", обърна се градоначалника към школските шефове. Той пожела на всички ученици да бъдат упорити и любознателни.

Своите поздравления към шуменските учители и ученици по време на срещата отправиха зам.-кметът по образование и култура Найден Косев, заместник-кметовете Татяна Костова, Боян Тодоров и Светлана Маркова.

Тържествата по по повод откриване на учебната година в петък във всички училища на община Шумен ще бъдат уважени от представители на кметството. В две от школата СУ "П.Волов" и СУ "Йоан Екзарх" ще гостуват съответно депутатите Димитър Александров и д-р Румен Генов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони