Градската библиотека в Свищов стартира работа с деца през лятото

снимки: Община Свищов

Градската библиотека в Свищов стартира лятната работа с деца. По време на летния отдих, от началото на месец юни до 1-ви септември, Детският отдел на библиотеката организира разнообразни занимателни дейности за малките ученици и гостенчета на Свищов.

Предвидени са часове за изразително четене по повод кръгли годишнини на бележити детски писатели, символични пътешествия по картата на България и запознаване с природните ѝ чудеса, интерактивни игри, четене по роли. За опознаване на родния край, децата ще имат възможност да посетят къщата-музей "Алеко Константинов", парк "Калето", Градския часовник и други бележити места.

В часовете по ръчно творчество, малките читатели ще изработват книгоразделители, ще моделират фигури и предмети, ще рисуват. Лятната работа помага на децата да използват пълноценно свободното си време, да установят полезни контакти с други деца, да обогатят своите знания за хората и света.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ - [email protected] И [email protected]

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България