Градската видеостена в Търговище ще излъчва реклами и съобщения по заявка на фирми и граждани

Снимка: Архив

Излъчване на фирмени реклами и съобщения от граждани и организации на градската видеостена е новата услуга, която Община Търговище въвежда, съобщиха от местната администрация. Цената, според Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги, е 24 лв. за всеки 5 минути излъчване на материал.

Стената е с размери 5 х 3 метра и позволява излъчването на видеоматериали, изображения и статични текстови съобщения. Няма ограничение за форма́та на файловете. Препоръчително е обемът на видеата да е до 100 МB, а на изображенията – до 5 MB. Няма да се допуска излъчването на реклама, противоречаща на установените морални норми, уронваща престижа на трети лица и в разрез с текстовете от Наредбата за рекламната дейност на територията на община Търговище, уточняват още от администрацията.

Желаещите да рекламират, трябва до подадат заявление по образец в Центъра за административно обслужване (ЦАО) или на електронната поща [email protected]. Посочват се данни за кореспонденция, кратко описание на клипа, желаните дати и честота на излъчване. Рекламният материал се подава на електронен носител (флаш памет или CD/DVD) в ЦАО или се прилага като линк за изтегляне в имейла със заявката.

След официално потвърждение от Община Търговище, че материалът е получен и одобрен за излъчване, гражданите следва да заплатят цената на услугата. Плащането се извършва на касите на Община Търговище или по банков път, допълват от кметството.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България