Градският ученически парламент в Търново дари обувки, дрехи и играчки на детски център

Членовете събраха над 3200 лева за благотворителната кауза за малчуганите в с.Ново село

За шестнадесета поредна година Градски ученически парламент във Велико Търново проведе своята благотворителна Коледна акция за децата от Центъра за специална образователна подкрепа с. Ново Село. Членовете събраха сумата от 3204,75лв от своите връстници и зарадваха децата с нови обувки, сладки изкушения и играчки. Тази година членовете на ученическия парламент дариха и над 20 чувала с дрехи.

Председателят на ученическия парламент Савина Иванова, Никол Цанева, Светлин Даскалов, Стефани Картулева, Василена Цветкова, Мирослава Драшкова, Ивайла Петрова и Красин Каракоцев присъстваха на коледното тържество в Центъра. И тази година ученици от Професионалната гимназия по туризъм „Васил Берон“ бяха подготвили концерт с много танци и песни. Специален гост на тържеството беше Дядо Коледа, който раздаде подаръци на всички малчугани.

Следващата акция на Градски ученически парламент е на 8 януари 2019г. от 17ч. в голяма зала на Община Велико Търново, където ще се проведе среща с актьора Михаил Билалов и сценариста Ваня Йорданова

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право