Графа открадна Ягода в "Гласът на България"

Младата изпълнителка за малко да отпадне, след като загуби дуела с най-добрата приятелка на Симона Загорова - Никол

Певицата от „Гласът на България“ Ягода Тренева преживя изключително емоционален момент по време на вокалните двубои в шоуто, тъй като за кратко беше абсолютно убедена, че е отпаднала завинаги от надпреварата.

Гласовитата изпълнителка се изправи в битка срещу най-добрата приятелка на Симона Загорова - Никол, която след кастингите на тъмно си спечели прозвището „българската Адел“. Двете пяха парче на Бионсе, с което взривиха сцената и вдигнаха всички в залата на крака. След края на двубоя обаче, Никол беше тази, която треньорите прецениха, че е успяла макар и с малко да надвие конкурентката си. И поради тази причина треньорката им Камелия реши, че тя трябва да продължи напред в състезанието.

Е, Ягода все пак имаше шанс да остане в шоуто, ако някой от останалите треньори прецени, че иска да я открадне за своя отбор. Докато тя стоеше на сцената обаче, нито Поли, нито Графа натиснаха бутона „искам те“. Това решение шокира всички, включително и певицата, която чу от тях много положителни коментари по повод изпълнението си.

Изглежда всичко за Ягода беше напът да приключи и тя тръгна да слиза от сцената. Пристъпвайки на последното стъпало обаче, Графа и Поли натиснаха бутоните си, а желанието им да я привлекат пи себе си я върна отново на сцената.

Късметлията, който успя да спечели Ягода беше Графа, за когото това е поредното силно оръжие в отбора му.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл