Грешникът Кариус: Не мога да заспя

Смъртни заплахи и полицейско разследване води полицията в Ливърпул заради германския вратар Лукас Кариус. Стражът сбърка два пъти фатално и подари на „Реал“ (Мадрид) триумфа в Шампионската лига.

Кариус не каза нито дума след финала в Киев. Два дни по-късно използва социалните мрежи, за да се извини на феновете. „Не мога да заспя – призна Кариус. - Сцените нахлуват в главата ми отново и отново. Извинявам се на феновете, на съотборниците и на всички в „Ливърпул“. Знам, че направих две фатални грешки и ви провалих. Можехме да победим „Реал“ и дълго време бяхме по-добрите. Благодаря най-вече на феновете в Киев, които въпреки всичко ме подкрепяха. Заради тях ще се върнем още по-силни.“

Ливърпул“ обаче вече търси нов вратар, след като и доскорошният титуляр Симон Миноле често се проваля. Най-голямата цел на „червените“ е бразилският национал Алисон от „Рома“. На „Анфийлд“ се надяват на втора голяма сделка с „вълците“, след като оттам взеха Мохамед Салах.

По всичко личи, че Фараона ще играе на Мондиал 2018. Контузията на рамото ще му отнеме две седмици за възстановяване. От друга страната това е отлично време, за да може да отпочине от безкрайния сезон.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят