Григор Димитров срещу Юичи Сугита пряко по Mtel Sport 1

Походът на Григор Димитров на турнира от сериите ATP Masters 1000 в Синсинати продължава с четвъртфиналната битка срещу Юичи Сугита. Очаква се двамата да излязат на корта днес около 21:30 часа, като срещата ще бъде излъчена на живо по Mtel Sport 1.

Двамата са се срещали веднъж до момента – на турнира в Монреал преди година, където Димитров надделя в 3 сета. За да стигне дотук първата ни ракета премина през Фелисиано Лопес и Хуан Мартин дел Потро, а японският му съперник преодоля последователно Джак Сок, Жоао Соуса и Карен Хачанов.

При успех Григор Димитров ще играе на полуфинал срещу победителя от американския сблъсък между Джаред Доналдсън и Джон Иснър. Полуфиналните срещи ще се играят от 21:00 часа и 2 часа след полунощ в нощта на събота срещу неделя и също ще се излъчват директно в ефира на Mtel Sport 1. Това се отнася и за мачът за титлата, който ще бъде в неделя от 23:00 часа.

Турнирът в Синсинати е част от USOpen сериите и се явява генерална репетиция преди последния за годината турнир от Големия шлем – Откритото първенство на САЩ. Наградният фонд при мъжете в Синсинати, тази година достига внушителните 4,97 милиона долара.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена