Григор и Никол са разделени

Григор Димитров и Никол Шерцингер вече са се разделили, тръбят британските таблоиди. Според в.„Сън“ българският тенисист и певицата от хавайски произход не са се виждали вече два месеца. Изданието цитира близък до звездната двойка, който твърди, че 37-годишната Шерцингер имала „лични проблеми, в които не срещнала подкрепа от страна на Григор“.

„В момента са разделени, но това не им е за пръв път - казва анонимният източник. - Преди успяваха да възстановят връзката си, но този път повечето им приятели смятат, че всичко вече е история.“

Според слуховете в дъното на проблема е срещата на Димитров с бившата му приятелка Мария Шарапова в Мадрид. Двамата бяха част от благотворителния турнир „Тайбрек Тенс“ и демонстрираха много близки отношения.

Тази седмица българинът ще участва на турнира от сериите „Мастърс“ в Рим, където започва срещу Хуан Мартин дел Потро (Аржентина). От днес българинът ще се завърне на 11-ата позиция в ранглистата, но по-нататъшният прогрес се усложни заради отличното представяне на №9 в света - Доминик Тийм, който го победи в третия кръг в Мадрид. Австриецът се класира за финала след успех с 6:4, 6:4 над Пабло Куевас (Уругвай) и късно снощи излезе в битка за титлата с Рафаел Надал (Испания).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт