Григор прави изненада за феновете

Промяна в плановете на Григор Димитров е наложило необичайно студеното време в Монако през последната седмица. Температурите в княжеството гравитират около 5 градуса при средностатистически 12-13 през този период в  региона. И по тази причина от щаба на българския ас са променили мястото за подготовка, избирайки слънчево Маями, където се радват на 22-27 градуса. Българската звезда е там от седмица като за „Труд“ новината потвърди Христо Стоичков, който работи местния тв гигант „Унивижън“.

Отдалечаването от България поставя под въпрос присъствието на живо на Димитров в церемонията „Спортист №1 на България“ тази вечер от 20,30 часа в столичния клуб „Рейнбоу Плаза“. В нея се очаква за втори път тенис идолът да бъде коронясан в престижната анкета, която се провежда за юбилейния 60-ти път. Всяка друга развръзка ще се приеме като чудо, подобно на въскресението на Христос.

От екипа на Григор до снощи все още не бяха хвърлили в коша обсъжданите 2 маршрута за евентуално пристигане в София с престой за броени часове. При всички случаи за феновете ще има и „Вариант Б“ с обръщение от Маями, което звездата ще запише специално за церемонията или ще го направи директно. Организаторите имат готовност за всеки от трите варианта. Така се случи и през 2014-а, когато Григор за пръв път бе избран за №1 у нас.

Новият сезон за Димитров започва още на 31 декември с турнира в Бризбейн (Австралия).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт