Григор стана манекен пред Хамилтън

Между усилените си тренировки Григор Димитров намери време и за дебют на модния подиум. Родният тенис ас разходи стилен костюм от новата колекция на „Долче и Габана“ по „котешката пътечка“ по време на Седмицата на модата в Милано. Внимание привлякоха и нестандартните лилави обувки, които Григор бе обул на бос крак. Сред публиката бяха редица знаменитости като главната редакторка на „Воуг“ Ана Винтур и холивудската звезда Памела Андерсън, а на първия ред се бе разположил асът от Формула 1 Люис Хамилтън. Любопитно е, че Григор измъкна сегашната си приятелка Никол Шерцингер именно от обятията на пилота на „Мерцедес“. През това време певицата бе на другия край на света - на филмовите награди „Оскар“, където беше и Мария Шапарова, бившето гадже на Григор.

Докато Хамилтън зяпаше дрехи в Милано, в Барселона започнаха първите предсезонни тестове във Формула 1. Най-добро време даде звездата на „Ферари“ Себастиан Фетел, при това с по-бавните гуми „медиум“. Германецът завъртя 62 обиколки на пистата „Каталуня“ и показа, че новият болид на „скудерията“ е достатъчно надежден преди началото на сезона. Новото попълнение на „Мерцедес“ Валтери Ботас остана най-дълго на трасето - 79 тура, но беше с 0,378 секунди по-бавен, и то с меките гуми.

Първите ден на болидите извън гаража не мина без инциденти. Даниел Рикардо („Ред Бул“) се прибра след 4 обиколки заради технически проблем, а Кевин Магнусен („Хаас“) се удари в оградата. Най-зле бе Фернандо Алонсо („Макларън“), който приключи още преди да направи и един тур заради повреда на маслената помпа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт