Гриша Ганчев взе емблемата на ЦСКА за 8 млн. лева

Гриша Ганчев стана притежател на емблемата на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. Това стана ясно след края на търга, който се проведе в кантората на синдик Дора Милева в Кърджали, предаде БГНЕС. Представителите на Ганчев са дали огромна оферта от 8 млн. лева - с 5 млн. повече от тази на Никола Газдов от ЦСКА 1948.

За разлика от осуетения предишен търг на "Българска армия", този път не се стигна до никакви ексцесии. Директорът на Областната дирекция на МВР заяви пред репортерите, че в града са пристигнали около 100-150 фенове на ЦСКА-София на Гриша Ганчев. Няма запалянковци, които да не са били допускани до Кърджали, това е версията на полицията, докато според други източници автобус с ултраси е бил спрян и върнат обратно.

Кандидатите за емблемата и другите активи на фалиралия ЦСКА отново бяха същите - "Ред енимълс" ЕООД (представители на ЦСКА-София), фирмите „Интегрис Лаб”, „Еко Депозит Солюшънс” и Никола Газдов (член на Управителния съвет на четвъртодивизионния ЦСКА 1948). Минималната цена бе 1 646 325 лв., като голяма част от сумата ще отиде за покриване на дълговете на армейския клуб към държавата.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ