Гришо води 115 000 кристала "Сваровски" в Лондон

US singer Nicole Scherzinger poses for pictures on the red carpet upon arrival to attend the British Fashion Awards 2016 in London on December 5, 2016. / AFP PHOTO / Daniel LEAL-OLIVAS

Григор Димитров си отдъхна за миг от тежките тренировки преди началото на следващия сезон. Тенисистът отдели време за приятелката си Никол Шерцингер и я придружи на Британските модни награди в Лондон. Българинът и певицата бяха най-стилната двойка на церемонията в Роял Албърт Хол. Модните спецовете отбелязаха, че в стилния си костюм и папийонка Григор е изглеждал почти толкова елегантен, колкото 38-годишната му приятелка в изумителната й черна рокля, обсипана с кристали.

Тенисист №1 в света Анди Мъри също прекъсна подготовката си и отиде на сватбата на баща си Уилям. 62-годишният Мъри-старши се ожени за годеницата си Саманта Уотсън в хотела, който е собственост на сина му.

Бившият лидер в ранглистата Новак Джокович обаче няма поводи за празнуване през декември. Сърбинът е на път да се раздели с треньора си Борис Бекер, който е недоволен от все по-голямото влияние на духовния гуру Пепе Имас върху тенисиста.

„Беше голямо удоволствие да работя с Новак през тези три години, постигнахме много заедно - обяви германецът. - Но явно след поредица големи успехи всеки спортист се уморява. Новак има право да направи стъпка встрани и да се отдаде на другите си интереси, да прекарва повече време със семейството си.“

Най-големите асове при мъжете и жените в последните години Роджър Федерер и Серена Уилямс пък се отказаха от шоу турнир в Индия този уикенд. Очакваше се двамата да се завърнат на корта след дълго лечение на контузии. Причината обаче не е здравословното им състояние, а фактът, че домакините не успели да осигурят средства за хонорарите им.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена