Гръцките мобилни оператори увеличават пакетите за мобилни данни, цените падат

Снимка: Архив

Промените в таксите и атрактивни пакети бяха обявени от мобилните оператори в Гърция часове, след като техните представители се срещнаха с премиера Кириакос Мицотакис. По време на срещата премиера Мицотакис спомена, че компаниите трябва да намалят цените, за да се увеличи ефективността на Гърция в широколентовата и цифровата икономика.

Компания COSMOTE обяви, че удвоява GB на пакети за мобилни данни, запазвайки същите такси на всички абонати с договори и предплатени карти. Сега цената за GB варира от 0,5 до 0,99 евро.

Vodafone обяви старта на нови и още по-атрактивни пакети данни за всички клиенти на компанията. 40GB за 1 месец на цена 19,90 €, 10GB за 1 месец за 9,90 €, 10GB за 1 седмица за 5,90 € и, 10GB за 3 дни за 2,90 €.

Абонатите на WIND могат да се насладят на неограничени DATA, без да се притесняват от потреблението на данни, просто като активират неограничената GB услуга. Опитът с неограничени данни се предоставя с намалена месечна такса от 15 евро от 20 евро за абонати на домашни и корпоративни договори.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа