Губернаторът на Пазарджик с благотворителна инициатива за Коледа

Областният управител на Пазарджищ и общински председател на ГЕРБ Гинче Караминова зарадва с подаръци семейството на Николай  Стоянов, чиято дъщеря почина през юни 2010 г. при раждане на близнаци, а 4 години по-късно бащата на децата получи тежки увреждания след мозъчен инсулт.

По традиция всяка година Гинче Караминова осигурява подаръците под коледната елха и кошница с хранителни продукти за празничната трапеза на Стоянови. През тази година имаше три подаръка за всяко от децата в семейството - близнаците и тяхната по-голяма сестра. "Коледа е време да отворим сърцата си и да помагаме на нашите съграждани, изпаднали в беда.

ГЕРБ-Пазарджик има традиция и участва в благотворителни инициативи през цялата година. Така показваме съпричастност към нуждаещите се и даваме пример в обществото", коментира г-жа при връчването на дарението на дядото на децата сираци. В разговор с Николай Стоянов тя се информира за тяхното развитие, успехи и здравословно състояние и пожела здраве и късмет на всички членове от семейството.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони