Губернаторът на Пловдив получи благодарности за организацията на посещението на Дипломатическия корпус в „Тракия икономическа зона”

Областният управител на Пловдив Здравко Димитров получи благодарствено писмо от Министерството на външните работи за съдействието и любезното домакинство на опознавателната обиколка на Дипломатическия корпус в „Тракия икономическа зона”, стартирала за 21 юни на територията на индустриална зона „Раковски”.

Губернаторът на Пловдив получи и писмо, в което се изказва личната благодарност и от доайена на Дипломатическия корпус у нас и посланик на Палестина д-р Ахмед Ал Мадбух. Той споделя прекрасните си впечатления, останали в ръководителите на Дипломатическия корпус от посещението на голяма група посланици и глави на дипломатически мисии в три от най-красивите български града – Пловдив, Стара Загора и Казанлък.

„Добре замислената и богата програма на посещението ни даде възможност да се запознаем не само с богатото културно-историческо наследство на българските земи, а и със съвременните възможности за инвестиции в България. Личните контакти, които осъществихме държавното ръководство в лицето на областните управители и местните власти в лицето на кметовете, надявам се, че ще дадат своите плодове и ще допринесат за обогатяването и разгръщането на двустранните отношение на Република България и нашите държави”, се казва в писмото на д-р Мадбух.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони