Гурбетчия се върна от Холандия да се предаде, защото похитил изгората си

38-годишният Яшар е арестуван на летището

38-годишен мъж, който бе обявен от полицията в Горна Оряховица за международно издирване, се завърна от гурбет в Холандия по собственица инициатива и бе задържан на летището в столица.

На 3 април прокуратурата е повдигнала обвинение на Яшар А. с мярка за неотклонение „подписка“. Той се признал за виновен ,че похитил бившата си приятелка Антоанета на 22 февруари тази година.Обадил се на адвокат от чужбина, който го посъветвал да се върне и да признае вината си,за да се иска споразумение с обвинението.

Преди време, когато били гаджета, Яшар дал на младата жена крупна сума пари в евро и след това си ги поискал обратно.Антоанета обаче не му ги връщала и вече семейният Ромео решил да я накаже.

В злополучния ден решил да я примами като я поканил на среща в къщата си в лясковското село Добри дял. Когато жената се появила, той я завързал със сезал за леглото, залепил устата и с тиксо ,заключил я и си тръгнал.След това

отпътувал за Холандия,където работел като цветар.

След няколко часа, похитената жена сама успяла да се освободи от примката и захванала да крещи за помощ. Виковете и били чути от съседи в селото, които се обадили на тел. 112 . Пред криминалистите Антоанета разказала какво точно се случило и как отказала връзка на Яшар,но не споделила за исканите пари.

Веднага полицията в Горна Оряховица тръгнала по дирите на мъжа, но той не бил намерен. Предполага се, че още като се разчуло за издирването, той е минал Дунав мост и е пристигнал в Холандия въпреки забраната да напуска страната. Там било неговото семейство и част от роднините му.

С Антоанета имали връзка от известно време, тя също била на гурбет, но не знаела, че нейният ухажор е женен и има деца. След като разбрала, тя решила да сложи край на връзката, но влюбеният Ромео не бил съгласен.След това започнал да я притиска да му върне крупната сума пари, каквато тя нямала. По време на срещата им в Добри дял Яшар и подарил скъпи вещи , но тя пак не склонила да продължат техните интимни отношения.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право