Гълъбинов: Мястото ми е в Серия А

Българският национал Андрей Гълъбинов демонстрира самочувствие и увереност, че мястото му е в Серия А. Признанието направи самият играч на „Дженоа“ в часовете преди двубоя с „Киево“, завършил 1:0 за неговия тим.

„Последните шест месеца бяха достатъчни, за да разбера, че мога да играя в Серия А - обясни таранът, който през зимата бе свързван със завръщане в Серия Б. - Разбира се, имам какво още да подобрявам, но мисля, че заслужавам това ниво. С тези играчи, с които „Дженоа“ разполага, не трябва да се борим за оцеляване или да бъдем в зоната на изпадащите.“

Нападателят започна като титуляр срещу „Киево“, но бе заменен на почивката от Джанлука Лападула, бившият играч на „Милан“.

А на „Сан Сиро“ са впечатлени от работата на наставника Дженаро Гатузо. В събота „росонерите“ разбиха новака СПАС с 4:0, а според „Тутомеркато“, 40-годишният специалист ще получи предложение за нов договор скоро. Настоящият контракт на специалиста е до края на сезона. В последните осем двубоя отбора на Гатузо записа 5 успеха и 3 равенства.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят